SRY:n fyysikot

SRY fyysikoiden koulutustilaisuus ja vuosikokous 2020

SRY fyysikoiden koulutustilaisuus ja vuosikokous 2020 järjestetään keskiviikkona 28.10. klo 14.30 alkaen. Kokous järjestetään etänä Microsoft Teams sovelluksen kautta. Linkki kokoukseen liittymiseen on välitetty sähköpostitse ja sen saa pyytämällä hallituksen jäseniltä.

Vuosikokouksen esityslista on tämän uutisen liitteenä.

Koulutuksen ja kokoustapahtuman ohjelma on seuraava:

14.30 – Kokemuksia tekoälystä radiologiassa – Teemu Mäkelä, HUS. Sairaalafyysikko Teemu Mäkelä on jo useamman vuoden tehnyt tekoälyn käyttöä radiologiassa kehittävää väitöskirjatutkimusta sekä ollut mukana useissa erilaisissa projekteissa, jossa tekoälyä on hyödynnetty. Teemu kertoo luennossaan hyvin käytännönläheisesti minkälaisten projektien kanssa on hän ollut tekemisissä, mitä niistä on opittu ja minkälaisiin haasteisiin tekoälyn kanssa kannattaa varautua. Luennon jälkeen on varattu aikaa keskustelulle.

15.30 – SRY fyysikoiden vuosikokous.